WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR

PLC/SCADA SOFTWARE ENGINEERS

EN

JAVA DEVELOPERS

PLC/HMI software engineer vacature

PLC/SCADA Software Engineer (diverse regio’s)

De functie Als PLC/SCADA Software Engineer ontwerp en implementeer…

Medior Java Ontwikkelaar (DIVERSE REGIO’S)

De functie Als Java Ontwikkelaar ben je actief betrokken bij…

Stage bij Mol Industriële automatisering

Studenten Mol Industriële automatisering is een geweldige…

Op zoek naar alle vacatures van Mol Industriële automatisering?
Ga naar engineering-vacatures-nederland.nl

Klik hier

Loopbaan ontwikkeling

Jij staat niet stil. Dat bewonderen wij in jou en daarom krijgt iedereen bij ons de ruimte zich te ontwikkelen. We vinden het namelijk belangrijk dat iedereen zijn of haar talenten benut en verder uitbouwt. Hiervoor zijn er bij ons volop mogelijkheden.

Persoonlijke Ontwikkeling Plan

Onze ruime studieregeling maakt het voor iedereen mogelijk een opleiding of training te volgen. In je persoonlijke ontwikkelplan staan de afspraken beschreven die je met je leidinggevende over je ontwikkeling hebt gemaakt. Om door te groeien naar een andere functie of je verder te specialiseren zijn er uitgebreide mogelijkheden. Dat kan een training of opleiding zijn, maar ook een specifiek project of klus in het werk waardoor je weer een stap verder komt in je ontwikkeling al dan niet in het buitenland.
Op het gebied van training kun je denken aan inhouse trainingen, externe workshops en training of zelfstudie, zowel op technisch inhoudelijk vlak als op persoonlijke skills gericht.

Arbeidsvoorwaarden

Mol Industriële automatisering biedt niet alleen uitdagende projecten bij toonaangevende bedrijven en ondersteuning in zowel jouw technische als persoonlijke ontwikkeling. Naast een goed salaris kun je ook rekenen op:

  • Direct een vast contract voor onbepaalde tijd
  • 25 vakantiedagen
  • Onkostenvergoeding voor internet en telefonie
  • Pensioen voorziening bij het PMT
  • Interessante reiskostenvergoeding of auto van de zaak
  • Flexibele regeling met overuren en reisuren
  • Waardering voor ondernemerschap

Voor welke vakgebieden kunnen we iets betekenen

Mol Industriële automatisering is zoals de naam het al zegt sterk in de industriële automatisering. Dus als je werkzaam bent als PLC Software Engineer, SCADA Engineer, DCS Engineer maar ook als E-plan/AutoCAD Engineer/tekenaar ben je bij ons aan het juiste adres en hebben we regelmatig korte en langere opdrachten beschikbaar.

Mol IA en ZZP’er

Voor steeds meer opdrachtgevers bied Mol IA een oplossing voor tijdelijke krachten. Dit kunnen vaste medewerkers zijn van Mol IA, maar met grote regelmaat worden hier ook de diensten van een ZZP’er ingezet. Hierbij dienen wij dan als intermediair tussen opdrachtgever en ZZP’er.

Op deze manier zijn wij het verlengstuk voor de ZZP’er. Wij ondersteunen met de acquisitie en brengen hen onder de aandacht bij onze relaties. Daarmee voorziet Mol IA in een stuk continuïteit en kan hij doen waar hij echt goed in is!

Inschrijven

Om je in te schrijven als ZZP’er kun je gebruik maken van ons open sollicitatie formulier. Vul alsjeblieft zoveel mogelijk gegevens in. Dit stelt ons in staat je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Koppel ook je complete CV!