Over ons

Wie zijn wij

WIJ ZIJN

MOL Industriële Automatisering is opgericht in 2008 en uitgegroeid tot een volwaardige kennispartner voor onze klanten in de industriële automatisering. Onder de oplossingen die wij onze klanten bieden vallen het ondersteunen op locatie bij capaciteit problemen, het realiseren van totaalprojecten en het leveren van hardware op het gebied van industriële automatisering.

Heeft u specifieke vragen ? dan kunnen onze ervaren industriële professionals u helpen.

Bij Mol Industriële Automatisering staan naast onze klanten ook de engineers op nummer 1.

Daarom besteden wij veel aandacht aan opleidingsmogelijkheden en zoeken wij zoveel mogelijk naar uitdagende opdrachten. Hierdoor lopen wij voorop in deze kennis intensieve omgeving en geven wij onze ingeneers een serieuze stem binnen de organisatie.

Team Mol-ia

Ons bedrijf

Geschiedenis van Mol industriële automatisering

2016

01-07-2016

Het Team van Mol Industriële automatisering en de Engineeringshop.nl nemen hun intrek in op de Neutronweg 57. Een nieuwe locatie met veel extra ruimte en een inspirerend uitzicht. Een goed uitgangspunt om personeel en uiteraard hun klanten nog beter van dienst te zijn.

2015

07-09-2015

Robin, Erwin en Ko Mol gaan met hun team van engineers door als een zelfstandig familiebedrijf in de industriële automatisering. Op engineeringgebied onder de naam Mol industriële automatisering en als componenten leverancier onder de naam Engineeringshop.nl.

2011

01-01-2011

Talpa Group BV en Expro IT zoeken de samenwerking om een engineeringbureau in de industriële automatisering en IT infrastructuur met grote landelijke spreiding onder de naam Expro IT West BV op te starten.

2009

01-10-2009

Door de crisis passen zij hun bedrijfsvoering aan van engineering. Naar het werven & selectie van gekwalificeerde engineers voor klanten actief zijn in de techniek. Deze activiteiten worden voorgezet onder de naam MPD Groep.

2008

08-08-2008

Na 7 jaar actief te zijn geweest in de industriële automatisering waarvan 3,5 jaar in de producten verkoop van Mitsubishi en Citect en 3,5 jaar in de engineering start Robin Mol samen met zijn broer Erwin Mol en vader Ko Mol de Talpa Group BV op.

Mol Industriële Automatisering is al enkele jaren
Mitsubishi integratie Partner.

Advies bij aankoop, vervanging en engineering van al uw Mitsubishi projecten.

Wie zit achter MOL IA

Ons Team

Robin Mol

Commercieel directeur

Erwin Mol

Technisch directeur

Ko Mol

Financieel directeur