Stage bij Mol Industriële automatisering

StageMol

Studenten

Mol Industriële automatisering is een geweldige plek om je toekomst te beginnen. Studenten krijgen de kans om te werken aan uitdagende en interessante projecten of trainingsperioden.

Mol Industriële automatisering is op zoek naar studenten

Mol Industriële automatisering investeert graag in enthousiaste en ambitieuze studenten. Binnen de engineering, verkoop of productmarketing, er is altijd wel een interessante (technische) opdracht die aansluit bij jouw vakgebied.

Mol Industriële automatisering biedt

Tijdens je studie aan de slag in een dynamische omgeving? Een stage of afstudeerproject is een unieke gelegenheid om onze organisatie beter te leren kennen. Je kunt dan goed bepalen of wij je toekomstige werkgever zouden kunnen zijn.

Actuele projecten

Binnen Mol Industriële automatisering zijn er vele mogelijkheden voor studenten. Zo kun je gaan werken binnen Engineering, Sales en Product Marketing.

Mogelijkheden voor

HBO/TU studenten met opleidingsrichting: elektrotechniek, besturingstechniek, industriele automatisering, marketing en sales
Er zijn mogelijkheden binnen de afdelingen Development, Manufacturing en Marketing van onze Industrial Automation producten.

Interesse stuur je CV inclusief motivatie naar info@mol-ia.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Robin Mol 0229-714212

 


INSCHRIJVING

Vul in de velden hieronder je persoonlijke gegevens zo compleet mogelijk in. Het stelt ons in staat om snel contact met je op te nemen.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail*

  Geboortedatum*

  Adres*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoonnummer*

  Cv upload veld*

  Functie

  Motivatie