Technicus (storings- / onderhoudsmonteur) – Omg. Breda/ Tilburg

Functie

Werkzaamheden:
· E&I Onderhoud (preventief) aan installatie van Rijkswaterstaat zoals sluizen, bruggen, gemalen, etc.
· Storingen oplossen in PLC besturingssystemen, CCTV systemen en hydraulische systemen
· Algehele onderhoud en storingswerkzaamheden over een regio van 94 objecten
· Lees verder »

E&I Engineer – Omg. Eindhoven

Organisatie

Onze klant in de regio Eindhoven ontwikkelt, produceert en levert turn-key gasinstallaties zoals meet- en regelstations, drooginstallaties en LPG-systemen. Wij zoeken voor deze klant een E&I Engineer.

De functie De Electrical and Instrumental Engineer zorgt voor het op effectieve en efficiënte wijze realiseren van de elektrische en instrumentatie gerelateerde (engineering)activiteiten van een (deel)project conform de daarvoor gestelde, eisen, wensen en contractuele verplichtingen, onder leiding van de projectverantwoordelijke.

Het takenpakket zal er dan in grote lijnen als volgt uitzien: De E&I Engineer voert onder meer risico-analyses uit in de ontwerpfase. Analyseert, interpreteert en bewaakt de kwaliteit van de aangeleverde informatie ten opzichte van de gemaakte afspraken met de opdrachtgever. Legt detailontwerpspecificaties vast en werkt deze uit. Vervaardigt elektrische tekeningen met Eplan P8. Lost specifieke technische problemen op gedurende het project. Werkt mee aan de totstandkoming van (kost)prijzen op E&I gebied. Controleert tekeningen, berekeningen en overige engineeringoutput die door collega’s of derden zijn gemaakt en geeft hieraan goedkeuring. Tevens wordt zorggedragen voor de benodigde E&I-documentatie en overdracht van de E&I gerelateerde zaken aan Commissioning Lees verder »